Beautysalon Sabrina

Voor lange volle wimpers en een stralende witte lach

Meestgestelde vragen Wimperextensions

Zijn wimperextensions schadelijk voor de eigen wimpers?

Nee, de extensions zijn niet schadelijk voor de eigen wimpers. Het is wel erg belangrijk dat de extensions door een specialist worden geplaatst met de juiste materialen. Wel is het schadelijk wanneer jezelf aan de extensions gaat lopen pulken of trekken, niet doen dus!

Kan ik met wimperextensions zwemmen en douchen?

De lijm waarmee de extensions worden geplaatst is waterproof en zeer sterk. Zo zijn de extensions beschermt tegen douchen, zwemmen, zweten, enz. Alleen de eerste 24 uur na het plaatsen van de wimpers wordt er geadviseerd de extensions nog niet nat te maken (ook geen sauna!). Dit is omdat de lijm dan nog moet opdrogen.

Kan ik wimperextensions in combinatie met make-up gebruiken?

In principe is het bij wimperextensions niet nodig om alsnog make-up te gebruiken. Mocht je nou toch iets extra's willen doen omdat je bijvoorbeeld een feestje heb, dan kan dat. Wel is het belangrijk om dan make-up (Mascara, eyeliner, oogpotlood) op waterbasis te gebruiken i.p.v. op oliebasis. Van olie lost namelijk de lijm op en dit is natuurlijk niet goed voor de wimpers. Let hierbij ook op welke dag/nachtcrème je gebruikt! Er zijn speciale eyeliners en mascara's ontwikkeld voor het gebruik bij wimperextensions, deze zijn verkrijgbaar in de salon.

Hoelang gaan de wimperextensions mee?

De wimperextensions worden geplaatst op de eigen wimpers, hierdoor zullen ze samen met de eigen wimpers uitvallen. De groeicyclus van de eigen wimpers is 6 tot 8 weken, dit verschilt per persoon. Om de wimpers mooi te houden wordt er geadviseerd ze na 3/4 weken weer op te vullen.